Η σειρά «EUROPA 5500» είναι ένα σύστημα αλουμινίου, κατάλληλο για κάθε τύπο ανοιγόμενου κουφώματος, με αυξημένες απαιτήσεις θερμομόνωσης. Τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά και ειδικότερα η συνεχής καμπύλη γραμμή μεταξύ κάσας και φύλλου και μεταξύ φύλλου – μπινί, προσδίδουν στο σύστημα δυναμικό χαρακτήρα με έντονη ταυτότητα.

Η σειρά Aluset T530 είναι ένα ανοιγόμενο σύστημα θερμοδιακοπής με μίνιμαλ προφίλ και εξαιρετική σχέση κόστους απόδοσης. Μπορεί να καλύψει όλες τις αισθητικές απαιτήσεις, δεδομένου ότι τα προφίλ κάσας και φύλλου βγαίνουν και σε ίσια και σε καμπύλη γραμμή. Έχει δυνατότητα είτε για μηχανισμό περιμετρικό είτε για μηχανισμό Camera

Η σειρά Τ680 είναι ένα ανοιγόμενο σύστημα με ενισχυμένες διατομές και εξαιρετική θερμομονωτική συμπεριφορά. Μπορεί να καλύψει όλες τις αισθητικές απαιτήσεις, δεδομένου ότι τα προφίλ κάσας και φύλλου βγαίνουν και σε ίσια και σε καμπύλη γραμμή.

Η σειρά «EUROPA PRIMA 8500» είναι ένα οικονομικό θερμοδιακοπτόμενο σύστημα αλουμινίου, κατάλληλο για κάθε τύπο ανοιγόμενου κουφώματος, με απλές ίσιες γραμμές σχεδίασης.
Ως βάση για την σχεδίαση της σειράς, χρησιμοποιείται η “CAMERA EUROPEA”, αλλά υπάρχουν και φύλλα κατάλληλα για περιμετρικό μηχανισμό.

AluΗ σειρά Μ9660, είναι η βασική σειρά για ανοιγόμενα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα της Alumil. Συνδυάζει ικανοποιητικές επιδόσεις θερμομόνωσης χάρη στο πολυαμίδιο πάχους 24 χιλ και μίνιμαλ διαστομές (ίσιες ή καμπύλες) που καλύπτουν τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές απαιτήσεις

Contact Form